-->

10/06/2015

BAFRA VE PROJE EĞİTİMLERİ

2015 yılı teknik destek programı kapsamında HAVA SPORLARI KULÜBÜ SAHİPLİĞİNDE ve BAFRA GENÇ İŞ ADAMLARI ortaklığında ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI'nca desteklenen UYGULAMALI PROJE DÖNGÜSÜ YÖNTEM VE EĞİTİMİ projesinin açılışı bugün saat 16:00 da Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirildi.


Projenin katılımcılarından BAFRA EMENLİ KÖYÜ DERNEĞİ, BAFRA TURİZM DERNEĞİ,BAFRA MOTOSİKLET KULÜBÜ DERNEĞİ,OMÜ TURİZM FAKÜLTESİ ile Bafra Belediye Başkanı  Sayın Zihni ŞAHİN,BAFRA KAYMAKAMLIĞI AR-GE biriminden Koordinatör Sayın Şakir EFE,İLÇE TARIM çalışanlarından Ziraat Mühendisi  Sayın Muzaffer GEMİCİ açılış programına katılım sağladılar.


Projenin yapılışı ile bilgilerimi sunduktan sonra sırası ile sayın Belediye Başkanımız Sayın Zihni ŞAHİN,Hava Sporları Kulübü Derneği Başkanı Sayın Burhan APAYDIN,Bafra Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı  Sayın Yavuz Selim Muratoğlu  konuşmalarını Yaptı.

Projenin mantıksal başlama noktası sivil toplum örgütlerinin bir araya getirilerek proje kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak ve projelerden olabidiğince faydalanarak kalkınmaya yardımcı olmak.

Şimdiden milletimize memleketimize hayırlı olsun.



NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

byFeed