-->

12/01/2016

BİR ÇUVAL ALTINMI YOKSA KALBEN YAPILAN BİR DUAMI

Beklentiler hayaller istekler ve gerçekleşmesini dilediğiniz bir çok şey vardır.Kimin yokki diyeceksiniz.İlkokuldaki rahmetli öğretmenim Şefik ZİNCİRCİ'nin bizleri fen bilgisi dersinde alıp ALTINKAYA BARAJINA götürüp işte elektrik üretimi burada böyle yapılıyor demesiyle başlayan hayaller.
Vaavvvv baraja baak.Jules Verne Denizler Altında 20.000 fersah Aya Yolculuk ve Balonla Beş Hafta hikaye roman derken ''Time Travel''konularıyla yapılan araştırmalar.Ne kadar büyük bir hayal dünyası.Hayal olmadan başlamıyor hiçbirşey. Hayaller beklentiler yaşanılan sorunlar bir arayışa yönlendiriyor bizleri.Nasıl başarıyorlar nasıl yapıyorlar nasıl yaptılar arayışlarının içerisinde bir programda tanıştığım Değerli İş Adamı Sayın Baybars ALTUNTAŞ'ın Hayat hikayesini dinlediğimde koltuklara hiç bu kadar sıkı yapıştığımı hatırlamıyorum.Ve bana katkılarıyla dahası.

Sonra bakıyorsunuzki kaskatı kesilen bir bedenin gözlerinden kalkan perdeyle gözünün alabildiğine iş fikri gözünün alabildiğine uzanan olanaklar sıra sıra karşınıza dikiliyor.Zeka küpünün kırmızıları mavileri yeşilleri teker teker tek hamleyle yan yana gelmeye başlıyor.Hiçbir mevzuat zor değil evraklar zor değil önünüze çıkan engeller zor değil.Doğru kişiler yardımcılar sizi anlayanlar ve derken Müthiş çalışmalar ortaya çıkmaya başlıyor.Doğru kişilerle çalışmaya başlıyorsunuz arıyorsunuz radarlar sonarlar açılıyor.
Sonra Programlar eğitimler derken Karşınızda YİNE HER ZAMAN BAŞARANLAR bütün olmazları alt üst etmiş dünyanın bir ucunda bir ucuna iş yapabilen neredeyse uçaktan iner inmez belkide evine gitmeden   tekrar programlara katılan insanlar ÇIKIYOR karşınıza .Açık radarlar sonarlar gerekli incelemeyi tamamladıktan sonra  bu gördüğünüz insanın size kattığı enerji  bambaşka geliyor.Energy drink solda sıfır.
Kırmızı Baretli Taş Kraliçesi  Değerli İş Kadını Sayın Zuhal MANSFİELD Konuşurken hep Paşam Diyor.Ne demek Paşa

'
paşa   
a. 1. ask. Osmanlı Devleti zamanında yüksek sivil memurlara ve albaydan üstün rütbede bulunan askerlere verilen unvan: Talat Paşa. Ziya Paşa. 2. ask. Cumhuriyet döneminde general: “Yanımdakilerden bu sarışın ve kibar tavırlı paşanın kim olduğunu sordum.” -İ. A. Gövsa. 3. sf. mec. Uslu, ağırbaşlı: O ne paşa çocuk.
 Güncel Türkçe Sözlük 

paşa    
Osmanlılarda, sancakbeyi ve daha yüksek aşamalardaki yöneticilere, albaydan daha yüksek aşamadaki askerlere, beylerbeyi ve vezirlere; Fatih Sultan Mehmet zamanına kadar yüksek bilimsel aşamalı kişilere verilen san. Yeniçeri ocağının kaldırılmasından sonra, daha çok general karşılığı olarak kullanılmış, daha sonra çıkarılan sivil aşamalardan mirülümera, beylerbeyi ve vezir aşamalarına yükselenlere de paşa denilmiştir.
 BSTS / Tarih Terimleri Sözlüğü 1974

paşa    
Saygı veya sevgi hitabı.
KAYNAK:http://tdk.gov.tr/

İşte size böyle hitap eden bir hanımefendi varsa Cihanı-ı ALEM içinde insanın yaradılışı gereği  aldığı fıtratı ve ailesinin verdiği terbiye ile Bütün mahçubiyetinizle keşke tanışabilseydik duygusunu hücrelerinize kadar hissediyorsunuz.Ve Bütün Saygı ve Hürmet frekansları sonuna kadar açılıyor.

İşte O andan sonra İbrahim Hakkı Erzurum'i nin ''Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler''. 
sözü devreye giriyor.Ya Nasip
Yıllar sonra Ve İşte O an.(2016)


















Samsunda #Elvinder Derneğinin 1 yıldır Samsunlu Kadınlar için Yaptığı  Muhteşem Programa katılan Değerli İş Kadını Hanımefendi Zuhal Mansfield ile buluşma.
Bilginin yaşamın en değerli hazinelerinden biri olduğuna en içten duygularımla katılıyorum.Ve üst üste yaşam içinde değerli olan hazinelerden bir kaçı daha konulurak  karşınıza çıkan biri bu halde bir konuşma yapıyorsa  asla oturduğunuz yerde  kalmıyor ve  benim gibi EVEREST'e kadar çıkabiliyorsunuz.Nasıl Yani?Yeni Foça Komando Okuluna Girdiğimiz İlk gece Mavi Bere Heveslerinin Tavan Yaptığı saatlerde '' BURASI ANLATILMAZ YAŞANIR''diyerek içeri giren eğitim çavuşları 75 gün boyunca bunu bunu hissettirdi.(action)Yani ANLATILMAZ YAŞANIR.

Konuşmasını yaparken  her zaman yanımızda olan annelerimiz eşlerimiz yani kadınları yaptıklarını ve yapabileceklerini öyle anlattıki Konuşma için Hazırlığım yok diye bir an telaşlanırken mikrofona geçtiğinde  Dünyayı anlattı.Ve işte sizde bilgiye mütevaziliğe değer veren bu duyguları yaşayan hisseden biriyseniz Everestte hissetmeniz gsyet normal karşılanabilir.

Yukarıda Hayatıma + katan Örnek aldığım bu iki değerli insanı kalben anlatmaya çalıştım.Yazım hatalarım olabilir cümle düşüklüklerim olabilir.Bunlar için şimdiden özür dilerim.

Yaptıkları ile Ülkesinin Milli Manevi Değerlerini her zaman katlayarak taşıyan bu iki Değerli İş insanını Yatırımcıyı Bütün sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.Başarılarınız daim olsun.Rabbim iki cihanda dileklerinizi kabul etsin yüzünüzü ak etsin.



Yazımın Başlığı için Tekrar tekrar aynı şeyi söylüyorum(Daha Değerli).........

Ve gerçekten aradığınızda buluyorsunuz..Vazgeçmeyin..
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

byFeed